ŠTO ODJENUTI?

Kako prikriti trbuščić na deset načina

10.02.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Bilo da se odijevate za noćni izlazak ili za posao, ono što vas najviše može frustrirati je činjenica da ni deseta kombinacija koju isprobavate ne uspijeva prikriti zaobljeni trbuščić, kritičnu i bolnu točku većine žena

Obukli ste najdraže traperice, navukli sportski topić, no osjetite kako vam se izdajničko masno tkivo prelijeva s ruba traperica. Ništa zato, dogodilo se svima barem jednom. Iako se ovaj estetski problem trajno može riješiti samo vježbom i umjerenom prehranom, mi vam otkrivamo bezbolniji i brži način. Otkrivamo vam jednostavne modne trikove koji će vam pomoći u prikrivanju zaobljena trbuščića.

Baby doll majica ili haljina iznad ili ispod grudi
Topić koji se širi ispod linije grudi, poznatiji kao baby doll najbolji je način za sakriti trbuh. Izgleda seksi, naglašava gudi, a uvijek je u trendu.

Pufasti top
Topić odnosno majica rezana iznad grudi koja se širi oko struka, a zatim se lagano sužava na bokovima također je izvrstan izbor. Ovaj tip majice idealan je za figuru koju ne krasi najtanji struk. 

Haljine ili majice na preklop
Ovaj tip majica ili haljina najbolje je birati u različitim uzorcima koji će dodatno svratiti problem s kritičnih područja.

Pamučne majice odličan su izbor
Steznik
Za ljepotu svi ponekad štošta trpimo, pa zašto onda ne bismo posegnuli za starim dobrim steznikom. Imate ga u specijaliziranim dućanima, a dobri su i oni koji se nose nakon porođaja koji savršeno oblikuju figuru.

Držite se svoje veličine
Nema ništa ružnije nego vidjeti očajan pokušaj da se uvuče u što manji konfekcijski broj. Premalena odjeća naglasit će višak kilograma pa  će sve skupa izgledati nezgrapno. Prevelika odjeća također je loš izbor, jer samo privlačite još više znatiželjnih pogleda. Držite se svog broja.

Birajte jakne dužine do ispod struka
I one, naravno, moraju biti odgovarajuće veličine. Takvom kraćom jaknicom naglasit ćete bokove i stražnjicu, a prikriti trbuh.

Izbjegavajte hlače s detaljima oko struka
Puno detalja, džepova, velikih remena samo će još više skrenuti pažnju na kritično područje oko trbuha. Suzdržite se od modnog ukrašavanja tog dijela tijela barem dok ga ne dovedete u formu.

Pametno birajte tkanine
Rastezljive tkanine samo će vam se ružno 'zalijepiti' na siluetu. Ne laskaju vam ni sjajni materijali. Umjesto njih, birajte ugodni pamuk koji godi vašoj koži i liniji.

Majice nikad ne uvlačite u hlače
Nismo sigurno radi li to uopće više itko, no majice u hlačama svakako su out. Ružno izgledaju, ne laskaju zaobljenoj figuri, pa je ovo pravilo kojeg bismo se svakako trebali pridržavati.

Dodacima sakrijte trbuh
Bogato pleteni šal zimi ili šareni prozračni ljeti uvijek je dobar izbor jer će odvratiti pažnju sa struka.