POPUT SLAVNIH

Kako po zimi izgledati trendi i šik, a da se ne smrznete

14.11.2016 u 08:46

  • +3

Detalj golih ramena na slavnim damama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jedan od ultimativnih trendova koji je obilježio ovo proljeće i ljeto definitivno je onaj golih ramena. Ako od ovog trenda ne želite odustati ni u hladnijim mjesecima, u tome vam mogu pomoći savjeti modnih stručnjaka i primjer slavnih ljepotica

U jednom danu trend golih ramena postao je niša street style izdanja, da bi idućeg dana gotovo svaka modno osviještena žena imala barem jednu krpicu u znaku detalja golih ramena.

Kao što obično biva s trendovima koji se snažno nametnu na modnoj sceni i u kratkom roku steknu ogromnu popularnost, trendu golih ramena brojni su predviđali kraj s posljednjim sunčanim danima. Unatoč predviđanjima, mnoge poznate ljepotice zaljubljene su u trend golih ramena i odlučile su ga uklopiti u šik jesenske stajlinge.


Na proljeće i ljeto lepršave i lagane krpice u obliku visoko rezanih topova, bluza i haljina bile su krojene tako da otkrivaju ramena, a ove sezone posebno su neodoljive nešto deblje verzije haljina i bogato pletene veste koje ležerno padaju i otkrivaju ramena koja su, po riječima Donne Karan, jedini dio tijela koji odolijeva debljanju.

Ako i vi poput brojnih slavnih ljepotica ne želite da detalj golih ramena nestane s modnog radara, osim što će vam jesenske kombinacije slavnih ljepotica poslužiti kao odlična inspiracija, isto tako mogu vam poslužiti savjeti modnih znalaca.

Kako sami ističu, glavni je trik u nošenju trenda golih ramena u hladnijim mjesecima u odabiru luksuznijih materijala poput svile u bogatom tamnom spektru boja. Ovakav tip krpica s podarit će pravu boemsku dozu osmišljenom stajlingu. Ove sezone modni znalci predlažu da romantičnu stranu iz ljetne sezone u znaku cvjetnih krpica golih ramena u hladnijim mjesecima zamijenite viktorijanski inspiriranim izdanjem.

S tamnom nijansom ruža, ubojitim štiklama ili čizmama, sofisticiranim nakitom, prema riječima modnih eksperta, haljina ili majica golih ramena dobit će nov izgled dostojan hladnije sezone.