Čarolija blagdana

Kako ove blagdane provesti na najbolji mogući način bez previše nervoze i stresa

29.12.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Da biste u potpunosti uživali u svim čarima blagdana najvažnije jest da znate kako si olakšati i opustiti se sa svojim najmilijima. Evo što vam u tome može pomoći

Kupovina poklona, pronalazak novih recepata za blagdanska okupljanja i (često neuspjeli) pokušaji okidanja savršenih selfieja nešto su što nas podjednako zabavlja, koliko i stvara stres potaknut osjećajem užurbanosti i želje da baš sve prođe savršeno.

Jedan od sjajnih načina da si blagdanski period olakšate jest i nabavka vrhunskog mobilnog uređaja koji će vam omogućiti da na dlanu imate rješenje za sve izazove koje Božić donosi pa da maksimalno uživate i opustite se u periodu posvećenom zajedništvu i ljubavi.

Pokloni na dlanu

Kupovina božićnih darova za jedne je veliko veselje i prilika da pokažu svoje vještine zapažanja detalja i poznavanje skrivenih želja svojih najmilijih, a za druge poprilična muka u nedostatku inspiracije i vremena.

Ove godine olakšajte si čitav proces uz najbrži internet koji će vam uštedjeti vrijeme i omogućiti vam da izbjegnete stresno obilaženje trgovina te dugotrajno čekanje u redovima tako što ćete svoj blagdanski šoping obaviti u udobnosti svoga doma.

Sve što vam je potrebno jest mobilni uređaj koji će vam garantirati sjajnu vezu i preglednost, a jedan od razloga zašto ne možete pogriješiti s Motorolom g54 5G Power Edition jest njen 6,55 inčni Full HD+ ekran, osvježavanje slike do 120 Hz i 5G mreža, što znači da nećete morati čekati na dugačko učitavanje stranica.

U trenu pronađite recepte

Paralelno s potragom za poklonima odvija se i strastveno traganje za receptima kojima ćete oduševiti vaše najdraže i dokazati da ljubav uistinu prolazi kroz želudac.

Kako biste u tome bili što uspješniji, Motorola g54 5G Power Edition donosi vam sjajan omjer širine i visine od 20:9 što znači da ćete svaki recept u sekundi moći pregledati bez puno scrollanja. Tako ćete momentalno steći uvid radi li se o nečemu vrijedno pripreme, ali i puno lakše krenuti u pravljenje recepta jer vam ovakav ekran omogućuje lako praćenje svih uputa i sastojaka.

Ništa bez obiteljskih selfieja

Tople obiteljske trenutke kojima se trudimo ispuniti blagdane uvijek volimo i ovjekovječiti, a da bismo zauvijek sačuvali što vjernije sjećanje na divno provedeno zajedničko vrijeme važno je da imamo izvrsnu kameru.

Visoka rezolucija prednje kamere od 16 MP kakvu ima Motorola g54 5G Power Edition garantira vam besprijekorno savršene selfieje bez kojih su obiteljska druženja odavno postala nezamisliva.

Osim visoke rezolucije, važna stavka u izradi kvalitetnih fotografija jest i sposobnost uređaja da postigne oštrinu koja će sve učiniti iznimno živopisnim.

Baš zato se Motorola pobrinula da ovaj model dolazi s tehnologijom Quad Pixel koja posjeduje četverostruko višu osjetljivost pri slabom osvjetljenju, kakvo je vrlo često na blagdanskim gozbama ili romantičnim večernjim šetnjama po Adventu. Dodatna garancija vrhunske kvalitete baš svake fotografije jest stražnji foto senzor od 50 MP s OIS-om koji briljantno ističe detalje.

Glazba za ugođaj

Osim darova, ukusnih delicija i zajedničkih trenutaka, za pravi božićni ugođaj potrebna je i prigodna glazba. Čist zvuk i pjesme koje čak i puštene s interneta garantirano neće 'štekati' osigurat će vam super brzi Motorolin novi uređaj koji dolazi s Moto Spatial Sound specifikacijom koja zvuk kružno širi po prostoriji.

Također, poboljšava zvuk basa, vokala i jasnoću zvuka na velikim stereo zvučnicima koji će vam osigurati ključni sastojak za veselu božićnu zabavu!

Gledajte filmove i serije s najbližima

S druge strane, kada odlučite malo odmoriti od kuhanja, pospremanja i druženja, što je bolje od zajedničkog gledanja filmova i serija? Udobno se smjestite na kauču, pripremite kokice, mekane deke i neka zabava počne uz blistavo čistu sliku u visokoj rezoluciji koju će vam omogućiti osmojezgreni procesor Motorolinog g54 5G Power Edition uređaja.

Isto tako, s obzirom na visoku brzinu, u trenu ćete moći preuzimati sadržaje i gledati ih bez upotrebe interneta.

Ostanite povezani

Ako se brinete da će vam dugotrajno slušanje muzike i gledanje filmova toliko 'pojesti' bateriju da nećete moći odgovarati na brojne poruke i pozive važnih osoba tijekom blagdana - imamo dobre vijesti!

Naime, Motorolin novi model dolazi s kapacitetom baterije od 6000 mAh s TurboPower punjenjem snage 33 W, što znači da ne samo da možete biti dugotrajno bezbrižni s trajanjem baterije, već je u svakom trenutku možete napuniti ekspresnom brzinom te blagdane provoditi posve bezbrižni i u radosti s najmilijima.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Motorolom.