VJEČNA KRPICA

Kako nositi traper-suknje ove zime

04.12.2015 u 08:40

Bionic
Reading

Uz traperice, tijekom zime su itekako dobro došle trape-suknje. One nikada ni nisu izašle iz mode, jedino su se mijenjali krojevi, a malo inspiracije da ih lakše kombinirate s omiljenim čizmama ili gležnjačama sigurno nije naodmet

Traper-suknja spada među vječne komade koje uz dobre krpice možemo kombinirati za razna događanja, od izlazaka do odlaska na posao.

Najveća je muka možda spojiti traper-suknju s odjećom za posao, posebno ako radite na službenom mjestu koje ima kodeks odijevanja. Ipak, uz trendi bluzu sa šal-kragnom ili nekom drugom finijom bluzom uz gležnjače ili čizme, izgledat ćete dovoljno poslovno u suknji klasične duljine. Ako ništa drugo, u mnogim je tvrtkama petak dan ležernijeg odijevanja, tzv. casual Friday pa ga iskoristite za traper-suknju.

Opet su popularne i duge traper-suknje, no možda su bolje za neki neformalniji događaj dok su one srednje duljine uz čizme odlične i za posao.

Još jedan outfit možete složiti od suknje, bluze i laganog džempera, a uz dodatak lijepe ogrlice spremni ste za  sastanak.

Izlasci i neobavezna druženja prilika su da traper-suknju kombinirate prema svojim željama, a minice će se odlično slagati s hit-čizmama iznad koljena. Upravo je takav styling isfurala Jelena Rozga i dodala trendi majicu koja otkriva ramena. Ljeti na mini suknje ipak treba obratiti malo pažnje jer sigurno nitko ne želi djelovati vulgarno, no zimi ih možemo nositi bez brige uz guste hulahopke i bilo koje cipele.

Budući da su traper-suknje opet u modi, lako ćete ih pronaći u svim dužinama, krojevima i s raznim dodacima poput umetaka od kože ili gumbića, a cijene u trgovinama komercijalnijih robnih marki kao i uvijek sasvim prihvatljive.