JEANS TRENDOVI

Kako nositi traper sedam dana u tjednu

20.09.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Od seksi pregačica za po kući i radnih kombinezona pa sve do top elegantnih kombinacija za radne sastanke, traper ostaje u trendu te se i ove sezone nosi sedam dana u tjednu

Neka vas vaše omiljene, savršene traperice i dalje dobro služe i spašavaju u nemogućim situacijama kad ne znate što obući, ali ove ćete jeseni svojoj traper kolekciji morati dodati nekoliko noviteta.

Dolce i Gabbana, Ralph Lauren, Stella McCartney, Moschino, Twenty8Twelve, Dries Van Noten, Elie Tahari, Derek Lam, Just Cavalli još su u proljetnim kolekcijama jasno dali do znanja: traperice više nisu pripijene, izrazito su komotne! Slobodno ih zarolajte, a već u sljedećoj prilici pustite da vam se vuku po podu.


Možda će se mnogi koji su nagomilali traperice niskog struka razočarati, ali što je tu je, struk se definitivno podiže. U pojasu se obavezno ističe kvalitetan remen, često vrlo upadljiv, s nekim retro uzorkom, primjerice na - točkice.

Od trapera se nose odijelca sa suknjama ili hlačama, uz koje ni traper košulja i torba nisu zabranjeni. Traper minice ostaju modni zakon, naravno, no na njih je poželjno nositi traper kaputić nešto šireg kroja i svakako dulji od poruba suknjice, a s istaknutim gumbima.


Klasične suknje moraju sezati do ispod koljena, jer retro stilu, odnosno sedamdesetima, nemoguće je pobjeći i kad je jeans u pitanju!