PET NAČINA

Kako nositi laganu haljinu i u hladnijim mjesecima?

27.10.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Iako se temperatura strelovito spustila, to ne mora biti razlog da se odreknete svoje ljetne garderobe. Ljetne haljine izvrsno se mogu uklopiti u slojevit stil oblačenja, kakav se njeguje upravo u hladnijim mjesecima

Dodatak dolčevite

Kako biste uspješno isfurali svoju omiljenu ljetnu haljinu u hladnijim mjesecima, zašto ne biste upotrijebili dolčevitu za to? Uz odgovarajuću haljinu obucite dolčevitu, a ona će joj podariti nov izgled te vam pružiti potrebnu toplinu.

Obična bijela majica

Običnu bijelu majicu učinite modno zanimljivijom u kombinaciji s haljinom college stila, a svoj slojeviti stil oblačenja istaknite i kaputom popularne camel boje.

Košulja

Odaberite minimalističku oxford košulju s haljinom slične nijanse kako biste postigli iluziju jednodijelnog odjevnog komada. Uz ovakvu kombinaciju odlično pristaju bogato ukrašene štikle za postizanje savršenog jesenskog looka.  

Spajanje nespojivog

Zašto se u sklopu slojevitog oblačenja ne biste poigrali spajanjem nespojivih odjevnih komada? Bluzu i hlače kontrastnih tekstura kombinirajte s haljinom od antilopa i dokažite da možete igrati na modnu kartu spajanja nespojivog.

Duga haljina

Haljinu koja seže do pete upotpunite košuljom dramatičnih rukava. Kako biste postigli pravi street style izgled, ovu odjevnu kombinaciju začinite dobrim parom tenisica.