MODNI TRENDOVI

Kako na seksi način nositi crno i bijelo

11.04.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Crna i bijela oduvijek su inspirirale modni svijet - njihova kombinacija nudi čudesne mogućnosti poigravanja ženskim tijelom. Kako su to ove godine zamislili po lancima ulične mode, pogledajte u fotogaleriji

Dok prolazite pokraj predproljetnih izloga, na trenutak bi vam se lako moglo učiniti da su sve haljine crno-bijele. U toj su kombinaciji boja i hlače, jakne, sakoi, majice, torbice, bilo da je riječ o prugicama, točkicama, igri pola-pola, ili geometrijskim likovima.

Ti su crno-bijeli komadi toliko efektni da ženi u trenutku mogu podariti obline, ili joj izdužiti torzo ili pak noge. Prugice će joj podariti mornarski chic, a točkice je odvesti u retro svijet. Iznimno je ove sezone moderan geometrijski print.

Crno-bijele haljine već sezonama gledamo na svjetskim crvenim tepisima u obliku uzdužnih umetaka, najčešće su bijele sprijeda, crne na bokovima ili obrnuto. Svima je za cilj naglasiti ženske atribute i suziti struk.

Pogledajte što sve zanimljivoga u ovoj kombinaciji nude Zara, Mango, H&M, Berska, Stradivarius, Pull&Bear, Ann Christine