UVIJEK U TRENDU

Kako kombinirati jahaće čizme s različitom odjećom

03.02.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Jahaće čizme neizostavan su dio zimske garderobe, a to najbolje znaju holivudske zvijezde Emma Stone, Zoe Saldana i Reese Whiterspoon. No taj seksi i kul stajling nije rezerviran samo za zvijezde, jer gotovo svaku odjevnu kombinaciju možete upotpuniti seksi visokim čizmama

Bez visokih ravnih čizama zima je gotovo nezamisliva, a dobra kombinacija jahaćih čizama i odjeće osigurat će vam pravu modnu peticu. Dobro kombiniranje jahaćih čizama s trapericama, jaknom i sakoićem omogućit će vam da i zimi izgledate zamamno, a te čizme se odlično uklapaju u različite stajlinge.

Visoke smeđe čizme odlično pristaju uz uske tamne traperice te sakoić i prugastu košuljicu. Kako taj stajling ne bi bio preozbiljan, ispod raskopčane košulje odjenite obični bijeli top te nabacite sjajne naušnice i crnu torbu s remenom i zablistajte u uvijek modernom urbanom stilu.

Za pravi zimski look neizostavna je pletena topla vesta u smeđoj boji te jaknica ukrašena krznom i zatvaračima. Uz jaknicu i dužu vestu s velikim ovratnikom odlično će pristajati tamne traperice i sjajne smeđe jahaće čizme na vezanje, a ako se temperatura spusti jako nisko, posegnite za grijačima za uši.

Crne jahaće čizme odličan su izbor za seksi i pomalo rokerski look. Ono što vam treba su jednostavne visoke crne čizme ukrašene remenčićima, crna motoristička kožna jakna, crna majica, a monotoniju razbijte trenutno velikim hitom - plavim trapericama i žutom torbicom - te dodajte sjajni dugi lančić i veliki prsten.

Kako uspješno uklopiti jahaće čizme u različite stajlinge, pogledajte u videoprilogu.