PUCA OD PONOSA

Kako je Kim Kardashian konačno usrećila svoju mamu?

30.06.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Kris Jenner, majka Kim Kardashian, obožava kćerina dečka Kanyea Westa. Kaže da je njenoj Kim potreban upravo takav. Popularni pjevač očajno se želi svidjeti Kris i zato joj kupuje skupe stvari

Poznata reality mama Kris Jenner izjavila je da je sretna što je njena kćer nastavila nakon propalog braka s Krisom Humphriesom. 'Provodim dosta vremena s Kanyeom, mislim da je sjajan dečko! Želim da Kim bude s nekim tko je usrećuje. Jako se dobro slažu, želim da prate svoja srca.' Unatoč ulozi u popularnom reality showu 'Keeping Up With Kardashians', Kris je bliska sa svojih šestero djece i smatra da joj se oni uvijek mogu povjeriti.

'Majka sam i želim da su moja djeca sretna i zadovoljna, imali smo svojih nesuglasica u showu, ali sada komuniciramo jako dobro.' Tvrdi da provode svaki dan zajedno i da ih upravo ona drži čvrsto na zemlji. Strani mediji nedavno su prenijeli da je Kanye West majci svoje djevojke poklonio Bentleyja vrijednog 200 tisuća dolara.

Izvor blizak obitelji rekao je da se popularni pjevač jako trudi svidjeti Kiminoj obitelji. Također, izvor je otkrio da je Kris, nakon 72-dnevne propale bračne drame, zamolila kćer da svoje veze drži podalje od očiju javnosti te da je bila razočarana kada je Kim objavila svoju vezu s Kanyeom Westom. Pjevač je pristao pojavljivati se u nadolazećim epizodama reality showa.