UČITE OD NJE

Kako hit-haljinu sezone nositi na dva načina

15.06.2016 u 09:36

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kraljica ulične mode Jessica Alba, poput brojnih modno osviještenih djevojaka, također je prigrlila trend nošenja haljina nalik luksuznim spavaćicama. U razmaku od nekoliko dana, ova poslovna žena i glumica kroz dvije kombinacije pokazala je na koji način možete stilizirati ovaj trendovski komad

Trendovske slip-haljine koje uglavnom stižu s izrazito tankim naramenicama i dubokim dekolteom često predstavljaju izazov za nošenje, no ne i za lijepu Jessicu Albu

Slavna glumica i nepisana kraljica ulične mode, ovu sezonu odlučila je označiti u slip-haljinama tamnoplave boje.

U šetnji s kćeri, Jessica je snimljena u mornarsko plavoj slip-haljini sa sitnim detaljem prugica koju je spojila s običnom bijelom majicom, trendovskim bijelim tenisicama, tamnoplavim balonerom i minijaturnom torbicom preko ramena ukrašenom cvjetnim, vezenim detaljima. Osim što je prigrlila trend izazovnih slip-haljina, Jessica je također prezentirala trend 90-ih u znaku spomenute haljine u kombinaciji s majicom.

Tako je Jessica uspješno riješila modnu problematiku trendovskog komada koji predstavlja veliki izazov za nošenje što se najviše očituje u samom materijalu i strukiranom kroju s dodatkom tankih naramenica i velikog V-izreza na području dekoltea.

I dok je spomenutu slip-haljinu kombinirala s balonerom jednake nijanse, drugu kombinaciju Jessica je gradila oko trendovske bomber-jakne sa sjajnim detaljima i najnovije, tamnoplave slip-haljine midi dužine. Crno-plavu kombinaciju, ova kraljica ulične mode, kombinirala je uz crne platformice Giuseppea Zanottija i srebrnu pismo-torbu.

Skinuvši bomber-jaknu, Jessica je pokazala svu raskoš trendovskog slip-komada klasičnog kroja, djelo dizajnerice Kimore Lee Simmon, koji je ovaj put kombinirala uz tamnoplave cipele s trendovskom blok-petom.

Svoju modnu vladavinu po pitanju casual kombinacija, Jessica je dovela do savršenstva, a najnovijim kombinacijama u nizu ponovno je dokazala kako nikako nije imuna na aktualne trendove. Poput Jessice, i sami možete iskusiti čari aktualnog trenda, no prije njegova prakticiranja, osvijestite činjenicu kako je riječ o delikatnoj trendovskoj haljini koju je potrebno pažljivo stilizirati.