VRIJEDI PROBATI

Kako brzo i lako skinuti lak sa šljokicama

04.01.2015 u 08:33

Bionic
Reading

Šljokice su naravno neizostavan dio svakog novogodišnjeg slavlja, a šljokičasti lakovi odličan modni detalj u najluđoj noći u godini. No, problem nastaje kad ga treba ukloniti. I dok se s odstranjivačem za lak, obični lakovi uklanjaju bez imalo muke, šljokice su jako 'tvrdoglave' i ne daju se tako lako odstraniti s noktiju. No, uz ove trikove i njih ćete se riješiti lakše no što se mislili

Novogodišnji party je iza nas, kao i neizbježne šljokice na licu, kosi, noktima…

Donosimo vam koristan i učinkovit savjet za njihovo uklanjanje, za koji mnoge ljubiteljice šljokičastih lakova za nokte tvrde da daje odlične rezultate. 

Isprobajte ovaj trik koji sigurno pali: natopite vatu ili blazinicu odstranjivačem laka i stavite je na nokat. Svaki nokat omotajte aluminijskom folijom i ostavite neka djeluje 5-10 minuta.

Zatim skinite foliju: lagano je pritisnite, pomaknite lijevo-desno i povucite s nokta.

Ukoliko vam se ovo čini kompliciranim, u trgovinama i drogerijama potražite specijalne temeljne lakove koji se nanose prije laka sa šljokicama i koji njihovo skidanje itekako olakšavaju budući ćete ga samo jednostavno odlijepiti s noktiju (npr. odličan OPI Glitter Off Peel-able Base Coat).

Prije nego nanesete šljokičasti lak, nokte premažite s ovim temeljnim premazom. Dosadnih šljokica riješit ćete se jednom potezu - lak sa šljokicama samo ćete odlijepiti s nokta.