FASHION GURU

Kad Sopekica promijeni frizuru bit će praznik

12.02.2013 u 09:55

Bionic
Reading

Bio je to vrlo zabavan tjedan na domaćoj društvenoj sceni, podosta događaja s puno modnih izleta naših slavnih. Fashion Guru nije ih štedio u svojim zajedljivim komentarima, a neke je dakako i pohvalio

'Stajling Jacquesa Houdeka me uvijek nanovo fascinira, a ovaj put to su tenisice u kojima izgleda kao da će se prevrnuti kao babuška', oglasio se Feshi o izgledu naše zvijezde.

Marijana Batinić ugodno ga je iznenadila jednostavnim, čistim, a ipak efektnim stajlingom, a Tina Katanić ga je iznenadila jer nije sva u rozom.

Janko Popović Volarić se, otkada je singl, bolje odijeva, ali mu Feshi zamjera pogled kao da je 'out of fokus'.

Top Nataše Janjić, u boji mesa, 'nikako joj ne stoji, ali su cipele tj. štiklice za poludjeti', konkretan je naš modni mag.

Antonija Blaće pogodila je ruž, izrast joj je njegovan, majica je ok, jakna je kožna - jedino bi hlače mogle biti broj manje', kaže.

Severini pak poručuje kako bi 'bilo bolje da je obukla Boratov triko, odnosno zlatni moment koji je nosila u 'Stresu sa zvijezdama', nego ovaj kožni pokušaj'.

Renati Sopek savjetuje da se previše ne zamara modom, a 'kada će frizura biti promijenjena, to će sigurno postati praznik'.

Glasujte i vi tko je glam, a tko blam