PRIJATELJI S PRIVILEGIJAMA

Justin Timberlake zabavljao se s Milom Kunis

01.09.2010 u 11:30

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica i pjevač ludo su se zabavljali u romantičnom izlasku na plažu, a pitanje je gdje je za to vrijeme bila Justinova djevojka, glumica Jessica Biel

Justin Timberlake skakutao je po užarenom pijesku u društvu lijepe Mile Kunis s kojom snima ljubavnu komediju 'Friends With Benefits'. Tamnokosa glumica, najpoznatija je po ulozi u serijalu 'Lude sedamdesete', a u zadnje vrijeme odmetnula se u filmske vode te je ostvarila uloge u 'Zaboravljajući Sarah Marshall', 'Book of Eli' i 'Black Swan'.

Friends With Benefits' režira Will Gluck, a u njemu Kunis glumi žensku grabežljivicu kojoj je dosta muških strahova od veza, a Justin je urednik muškog magazina, kojem je dosta žena koje ga žele uvući u veze. Naravno, njihovi se likovi vrlo brzo zaljube.

Srećom, Justinova  djevojka Jesica Biel navodno nije ljubomorna, a i u zadnjih nekoliko mjeseci ne odvajaju se jedno od drugog. Iako holivudska ljepotica u novom filmu mami uzdahe, pogotovo u scenama razmjenjivanja nježnosti s Natalie Portman u novom filmu Darrena Aronofskog, Justin je samo profesionalno zainteresiran za nju.