NAPOKON SE ODLUČILI

Jude i Sienna planiraju vjenčanje na ljeto

16.05.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Glumci Jude Law i Sienna Miller zaručili su se prije nekoliko mjeseci, a par se navodno namjerava vjenčati ovoga ljeta u Gloucestershireu

28-godišnja Sienna želi vjenčanje u boemskom stilu, i to u blizini svog seoskog imanja, a sestru, modnu dizajnericu Savannah, zamolila je da joj dizajnira vjenčanicu.

'Ne žele ureći stvari pričajući o tome na velika zvona, ali su svojim najbližima najavili da će se vjenčati već ovoga ljeta. Sienna je također rekla da ima još neke uzbudljive vijesti, ali o čemu se radi, nitko zasad ne zna', rekao je izvor blizak slavnom paru.

Par navodno planira imati i drugo vjenčanje u New Yorku, koji sada smatraju svojim domom, i to ubrzo nakon onog u Engelskoj gdje će se okupiti njihova rodbina i najbliži prijatelji.

Sienna i 27-godišnji Jude bili su zaručeni već jednom ranije, ali su prekinuli zaruke, kao i vezu 2006. nakon što je ona otkrila da je vara s dadiljom svoje djece.

Jude ima troje djece iz braka sa Sadie Frost, ali i jedno iz kratke afere s američkom manekenkom Samanthom Burke, koje je rođeno u rujnu prošle godine.