SALMIN NOVI LOOK

Još jedan dokaz da je ovo uvjerljivo najpoželjnija frizura

14.01.2016 u 09:16

Bionic
Reading

Posljednje dvije godine lob uživa neviđenu popularnost među slavnim damama, a Salma Hayek još je jedna holivudska zvijezda u nizu koja nije mogla odoljeti ovoj popularnoj frizuri

Lijepa meksička glumica tako se pohvalila svojim fanovima novom frizurom na Instagramu. Za lob koji seže do ramena Salma se odlučila kako bi zablistala u novoj komediji 'Drunk Parents', čije se prikazivanje u kinima očekuje ove godine.

Iako je posegnula za novom frizurom zbog uloge, Salma ne skriva oduševljenje i zadovoljstvo. Osim toga, prelijepoj glumici popularni lob odlično stoji, u što se možete i sami uvjeriti.


Za one koji još nisu upoznati s lobom, riječ je o frizuri dužoj od klasičnog boba, a dolazi u ravnoj i nemarnoj, valovitoj varijanti. Zbog njene jednostavnosti, laganog održavanja i pristajanja gotovo svim oblicima lica brojne djevojke sve se češće odlučuju upravo za nju.

Frizer slavnih Anthony Nader savjetuje da se ugledate na glumicu Jessicu Albu kad je u pitanju popularni lob.

'Jessicin lob je oblik frizure koji priželjkuju mnoge žene i na koji se referiraju kada dođu kod frizera', mišljenja je slavni stilist.