NOSE SE KRAĆE FRIZURE

Još jedan dokaz da duga kosa više nije 'in'

23.03.2015 u 10:01

Bionic
Reading

Poznati su poludjeli za kratkom kosom, a svoje duge uvojke odrezala je i lijepa manekenka Tyra Bnaks koja je zablistala s dječački kratkom frizurom

Nakon što je zavladala wavy bob manija, novi hit look je tzv. pixie frizura, dječački kratka kosa s nešto duljim šiškama.

Manekenka Tyra Banks bez puno razmišljanja odrezala je svoje duge uvojke, a nova frizura joj sjajno stoji.

Lijepa Tyra koja će ove godine proslaviti 42. rođendan, ošišala se na ultramodernu dječački kratku 'pixie' frizuru, pohvalivši se novim lookom na Instagramu.

Bivša Victorijina anđelica koja je danas uspješna poslovna žena, još uvijek svojim izgledom može posramiti i puno mlađe kolegice, a njezinom lijepom licu pristaje svaki stil. Osim Tyre, ošišale su se i Scarlett Johansson, Jennifer Hudson, Rita Ora i Faith Hill, spomenimo neke.

Budući da se u posljednje vrijeme sve više slavnih cura odlučuje za kratke stilove frizura, neki mediji spekuliraju da je to naznaka laganog ekonomskog oporavka.
Ovakvi stilovi kraćih frizura zahtijevaju češće odlaske kod frizera i, dakako, više novca za održavanje, piše The Sunday Times

Stuart Phillips, frizer zadužen za kosu mnogih poznatih osoba, između ostalih i Jamieja Olivera i Serene Wiliams, uvjeren je da je to sasvim jasan znak da se gospodarstvo (barem na svjetskoj razini) polako oporavlja.

Phillips objašnjava da kraći stilovi kose poput npr. boba ili dječačkih pixieca, zahtijevaju puno više proizvoda za kosu, kao i redovitije posjete frizeru (barem svakih šest tjedana).

Mom, I finally did it!

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on