Ljubav na prvi pogled

Jordan voli Vegetu: Omiljeni hrvatski začin preko njegova restorana osvaja New York

22.02.2018 u 12:30

Bionic
Reading

Zahvaljujući sportašu i njegovu glavnom kuharu Cenobiju Canalizu, najpoznatiji brend Podravke postao je redovit dodatak hrani u restoranu The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C.

Iako se svjetske zvijezde najčešće zaljubljuju u hrvatske djevojke, jednog od najpoznatijih NBA igrača, Michaela Jordana, osvojio je hrvatski začin - Vegeta. Zahvaljujući Jordanu i njegovu glavnom kuharu Cenobiju Canalizu, najpoznatiji brend Podravke postao je redoviti dodatak hrani u košarkaševu restoranu The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C.

‘Koristimo Vegetu u jelima pripremljenim po recepturi mediteranske kuhinje, ali i u pripremi steakova, kojima definitivno daje bogatiji okus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso, nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču, motivira me da pripremam još bolja jela’, tim riječima opisao je Canalizo jedan od najpoznatijih hrvatskih začina koji se zahvaljujući poznatom košarkašu i njegovu timu našao u samom središtu Manhattana.

No Vegetinu zvjezdanom putu ni tu nije kraj. Restoran The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C. omiljeno je okupljalište poslovnih ljudi te u njemu dnevno ruča više od 10 tisuća njih svakoga dana, pa ne čudi to da je ubrzo nakon što je uvrštena u njegovu ponudu interes za Vegetu pokazao i TV kanal Spectrum 79. U kratkoj reportaži o receptima chefa Cenobija Canaliza, u serijalu 'A Taste of New York' (Okusi New Yorka), Vegeta je dobila i glavnu televizijsku ulogu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.  

Izvor: Promo fotografije