NAGRADNJAČA

Johnson's baby vas nagrađuje

26.11.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Zbog svoje ljubavi prema bebama Johnson&Johnson razumije svu složenost njege koju zahtjeva koža bebe i upravo zato je razvio JOHNSON'S® baby liniju proizvoda za njegu novorođenčadi i mališana. Klinička istraživanja i iskustvo milijuna majki diljem svijeta pokazuju da su Johnsonovi proizvodi za njegu beba najbolji saveznik u brizi za higijenu Vašeg djeteta od samog rođenja.

Johnson & Johnson u svojoj kolekciji JOHNSON’S® baby posebnu pažnju posvetio je upravo proizvodima za njegu djeteta. JOHNSON’S® baby Top to Toe kupka namijenjena je bebama od prvog dana njihova života, a kako sam naziv kaže, koristi se za njegu od glave do pete jer je toliko blaga za kožu novorođenčeta da je upotrebljavaju u rodilištima diljem svijeta. Osim standardne formule protiv suza, ova kupka ne sadrži sapun, hipoalergena je te alergološki i dermatološki testirana.

JOHNSON’S® baby šamponi sa svojom formulom bez suza olakšavaju i skraćuju vrijeme pranje kose Vašeg djeteta, a ona postaje mirišljava, zdrava i sjajna. JOHNSON’S® baby šamponi dostupni su u četiri varijante – zlatnoj, s ekstraktom lavande koji pomaže da se Vaša beba opusti i pripremi za spavanje, s ekstraktom kamilice koji kosu čini mekom i prozračnom te s ekstraktom pšeničnih klica koji jača nježnu i osjetljivu kosu Vaše bebe.

Dječja koža izrazito je osjetljiva, a posebno tijekom prve godine života. Ako se ne njeguje na odgovarajući način, koža može postati podložna bolestima poput pelenskog dermatitisa, atopijskog dermatitisa i drugih kožnih infekcija. Preporučljivo je koristiti i vlažne maramice koje su svojom posebnom formulom prilagođene osjetljivoj koži novorođenčeta poput JOHNSON'S® baby On-the-Go vlažnih maramica.

Pelensko područje je jako osjetljivo te pored svakodnevne njege vlažnim maramicama potrebno je odabrati i pravu kremu namjenjenu isljučivo za to područje. Johnsonov tim za istraživanje i razvoj odlučio je mladim mamama diljem svijeta poslati primjerak nove JOHNSON'S® baby kreme za zaštitu pelenskog područja kako bi testirale njenu učinkovitost. Uz JOHNSON’S® baby kremu za zaštitu pelenskog područja, Johnsonov tim je, poslao i upitnik o učinkovitosti proizvoda. Rezultati istraživanja pokazali su da se gotovo 88% djece susreće se s problemom pelenskog osipa u obliku iritacija, crvenila pa čak i pelenskog dermitisa. U više od 96% slučajeva, JOHNSON'S® baby krema za zaštitu pelenskog područja pokazala je pozitivne rezultate već nakon prvog korištenja, dok bi svih 123 ispitanica preporučilo ovu kremu i drugim majkama. JOHNSON’S® baby krema za zaštitu pelenskog područja, ispitana od strane dermatologa i pedijatra, pruža potrebnu zaštitu posebno osjetljivoj koži u pelenskom predjelu stvarajući barijeru između ovlažene kože i uzroka iritacije.

Čitateljima tportala Johnson&Johnson daruje dva poklon paketa proizvoda za njegu beba. Paket sadrži: JOHNSON’S® baby kupku Top to toe, vlažne maramice, maramice On to go s mirisom, Nappy kremu za pelensko područje te JOHNSON’S® baby šampon s ekstraktom kamilice.

Poklon pakete su osvojili:

Bogdan Jelić
Milka Nikolić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.