PISMO JADE PINKETT

Jesu li tinejdžerske zvijezde žrtve zlostavljanja?

15.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica Jada Pinkett Smith, supruga glumca Willa Smitha, stala je u obranu mladih zvijezda Justina Biebera, Taylor Swift i Rihanne, koje smatra ona, zlostavljaju mediji

Pismom objavljenim na svome profilu na Facebooku, partnerica glumca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith stala je u obranu mladih zvijezda Justina Biebera, Taylor Swift i Rihanne.

Na to ju je naveo, tvrdi, medijski linč koji te mlade osobe svakodnevno doživljavaju.

U tekstu naslovljenom 'Are we bullying our young artists?' pita se jesu li mlade zvijezde žrtve zlostavljanja medija i javnosti.

Pinkett Smith pismo je napisala potaknuta nedavnim medijskim tretmanom Justina Biebera, no i Taylor Swift, Rihanni i devetogodišnje Quvenzhané Wallis.

Tekst počinje pitanjem 'Kako od mladih zvijezda možemo očekivati odgovornost ako je sami nemamo?'

Glumica se također pita osjećamo li se svi slobodnima da ih ismijavamo samo zato što su slavni i iz kojeg razloga ne pokazujemo razumijevanje za njihovo odrastanje, krenuvši od njihovih prvih ljubavi i razočaranja, prvih noćnih izlazaka i zapravo prvih koraka u svijet odraslih.

Pinkett poziva da se svi zamislimo u situaciji da smo se kao tinejdžeri našli pod svjetlom reflektora i u središtu medijske pozornosti, sa svim odgovornostima i izazovima koje donosi slava.