SLUČAJ 'ROBSTEN'

Jesu li Kristen i Robert ovaj put zbilja prekinuli?

19.05.2011 u 15:23

Bionic
Reading

Sudeći prema pisanju nekih medija, Rob i Kristen, par iz sage 'Sumrak', više nije skupa, a pitanje je trenutka kad će ta vijest biti i objavljena

Ako je vjerovati celebsiteu gossipcop.com, mladi se par više ne viđa, a razlike među njima postale su sve većom smetnjom. Navodno je jedan od razloga odvojenost zbog poslovnih obaveza, a i to što je npr. Kristen osoba koja ne voli izlaziti, dok je Robert zakleti partijaner kojem su izlasci do kasno u noć najdraži način zabave.

Osim toga, Pattinson osjeća Kristenin pritisak da naprave korak dalje u svojoj vezi (navodno je spominjala i vjenčanje), dok Robu, koji je 13. svibnja proslavio 25. rođendan, to ne pada na pamet.

'On voli Kristen, ali njih dvoje imaju sve manje zajedničkih interesa. Kristen želi veliko gothic vjenčanje u dvorcu, a Rob se još ne želi skrasiti', rekao je dobro upućen izvor.

Što li se to događa s najzanimljivijim holivudskim parom, nazvanim i 'Robsten'? Ovo nije prvi put da ih mediji razdvajaju, a jesu li zbilja prekinuli, pokazat će vrijeme.