GORAK KRAJ

Jesu li burne afere presudile braku Tanje i Gorana?

10.04.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Unatoč aferama i teškim trenucima, ljubav Gorana i Tanje preživjela je mnogo udaraca. Je li ovo stvarno kraj?

'Kriviti druge zbog naših nevolja, znak je neznanja. Kriviti sebe, početak uviđanja. Ne kriviti ni sebe ni druge, znak mudrosti', zaključila je lijepa Tanja Dragović nedavno na Instagramu, a time je dala do znanja da su dani pred njom puni premišljanja, tuge te pomirenja s ljubavnim krajem.

Njena ljubav s Goranom, duga 17 godina, preživjela je mnogo kušnji i svi se pitaju je li okončana jer je provela odmor u društvu Fani Stipković i Sanje Duggan, koja je također okončala svoju vezu s Igorom Maksimilijanovićem, a nakon povratka u Zagreb proslavila je 35. rođendan bez bračnog druga.

Mediji su posumnjali da nešto ozbiljno nije u redu s bračnim parom Ivanišević 14. ožujka, kada je Tanja proslavila rođendan u društvu najmilijih, no Gorana nije bilo među njima. Točka na 'i' bila je činjenica da je nekoliko dana kasnije ponovno otputovala, ali u društvu prijatelja i sina Emanuela.

Prvu su krizu Tanja i Goran prebrodili kada je on bio na vrhuncu svog uspjeha. Uz Gorana se tada vezalo ime Monike Jakišić, nekadašnje misice dijaspore, te Luciane Morad, brazilske ljepotice, a idućih godina Tanjino se ime vezalo uz Borisa Vidića, a Goranovo pak uz Vanju Halilović.

Čist knockout njihovom braku bila je naslovnica Storyja na kojoj je Tanja Dragović snimljena u prisnom razgovoru u automobilu deset godina mlađeg nogometaša Marka Šimića. Tanja je demantirala ikakvu aferu, tvrdeći da su samo prijatelji. Kako je ubrzo nakon toga organizirana kava na kojoj su se pojavili Tanja, Marko, Goran i Tanjin brat Igor, mislilo se da je sve to iza njih, no čini se da su stvari otišle u drugom smjeru, iako je to Tanja demantirala.

'Ma kakva afera... Mogu te slike nekome djelovati kao da smo ljubavnici, ali što da ja tu komentiram? Ma ne zanima me niti se time opterećujem. Već mjesecima pričaju o Marku i meni, ali mi smo samo dobri prijatelji. Uostalom, zašto bih se skrivala od bilo koga? To uopće nije moj problem. Cijela ta priča otišla je predaleko. Ako i kada dođe vrijeme ili kad budem mislila da trebam, dat ću intervju na tu temu', rekla je Tanja Dragović za Jutarnji list.

Što se bivših ljubavi tiče, Tanju su povezivali s iluzionistom Davidom Blainom, a Goran je najdulju vezu imao s bivšom kraljicom svijeta Danijelom Mihalić.

Ne tako davno Goran je prebacio sve svoje udjele u Karlovačkoj banci, 45.000 dionica vrijednih 1,9 milijuna kuna, svojoj supruzi Tatjani Dragović, a kako je splitska tvrtka Sport line, koja je u njegovom vlasništvu, 31. siječnja podnijela zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe, još se ne zna kako će podijeliti imovinu.

Je li njihova ljubav također bila samo epizoda ili će doći do novog velikog pomirenja, potvrdit će vrijeme.