samo najbolje za vas

Zamislite pročišćivač i ovlaživač zraka u jednom!

08.10.2020 u 09:07

Bionic
Reading

Svjež i čist zrak je također ono što nas može sačuvati od respiratornih virusa

Zamislite pročišćivač i ovlaživač zraka u jedno!

Jeste svjesni razine kvalitete zraka u kojem živite ili radite? Svjež i čist zrak je također ono što nas može sačuvati od respiratornih virusa.

Većinu svog svakodnevnog vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, odnosno čak i do 80% vremena. Koliko često vodimo računa o kvaliteti zraka u kojoj boravimo, radimo? U zatvorenim prostorijama je zrak dosta lošije kvalitete i nije prilagođen našim potrebama. Zbog suhog i prašnjavog zraka ne pate samo ukućani nego i namještaj. Zrak u domu ili uredu koji se redovito čisti i ovlažuje ima mnoge koristi. Zamislite, osim što možete slobodno disati ujedno i sprječavate prehlade i suhi kašalj uzrokovan isušenom sluznicom, te također sprječavate štetu na namještaju, parketima ili glazbenim instrumentima zbog suhog zraka. Nisku vlažnost zraka osjećamo na svom tijelu u obliku suhe kože, usana i vlasišta. Naše tijelo skreće pozornost na suhoću pojačanom žeđi, napuknutim usnama i osjećajima slabine. Udisanjem tako suhog zraka potičemo kašalj, a posebno je neugodno za one koji imaju problema s dišnim sustavom, dojenčadi, starijim ljudima. Stoga je nužno osigurati odgovarajuće ovlaživanje I pročišćivanje prostorija zimi.

Na tržištu postoje I pročišćivači i ovlaživača zraka u jednom, s višestrukim funkcijama. Tako da s jednim aparatom možete imati dvije funkcije I uštedite na novcu i prostoru. Često ih koriste ljudi koji imaju određenih tegoba, no danas su sve prisutniji u svakom domu, na radnom mjestu, javnim površinama. U optimalno ovlaženim prostorijama smanjen je rizik i širenja virusa gripe, čija sezona nam se lagano prikrada.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom I inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

GEORGE - PERAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ i PROČIŠČIVAČ

Ako odaberete čistač zraka George za svog cimera, možete sebe smatrati sretnim. On je tih, ali još uvijek modan momak. On osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka - olakšanje i za svakog alergičara. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa. Njegov integrirani higrostat omogućava vam odabir točno željene razine vlage i omogućava Georgeu da radi neprekidno. U automatskom načinu George automatski bira odgovarajuću razinu vlaženja, postižući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. George je također idealan i za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

ROBERT SNAŽAN PERAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠČIVAČ

Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu koji je primjeren i za veću kvadraturu kao što su uredi, javne površine i čekaonice. Osim toga, Robert nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od samo 7 W. Pročišćivač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13,2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80 m2. Robert učinkovito filtrira čestice iz zraka pomoću diskova koji se okreću u vodi, što ga čini idealnim aparatom za ljude koji pate od alergija. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Robertov tanak i vrlo elegantan dizajn razvio je Stadler Form u suradnji sa švicarskim dizajnerom Matti Walkerom. Njegove visoke performanse i niska razina potrošnje energije čine ga najučinkovitijim pročišćivačem zraka u njegovoj kategoriji. Pokreće se elegantnim pokretom ruke iznad uređaja i nježnim dodirom ekrana. Njegov otmjen izgled postignut je obloženim površinama i sofisticiranim aluminijem.

Osigurajte optimalnu vlažnost i čist zrak u svom domu, uredu, čakaonici,.. na vrijeme. GEORGE-a možete nabaviti po cijeni od 2.199,00 Kn i ROBERT-a po cijeni od 2.999,00 Kn. Artikle možete kupiti kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Internet trgovina Stadler Form Hrvatska, Elipso, Svijet Medija, Harvey Norman, eKupi, Links. Više o proizvodima možete pogledati ovdje.