NAJGORE ISPRIKE

Jeste li zapravo lijene za njegu kože lica?

27.09.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Neke pogreške u njezi lica nedopustive su

Sve žene dugo žele imati lijepo i zdravo lice bez bora i prištića. To je, srećom, želja koja je vrlo realna, ali samo ako se ne prepoznajete u ovim pogreškama.

Preumorna sam za skidanje šminke…
Ovo je najgora isprika od svih! Nema ništa gore od spavanja sa šminkom na licu. Koža ne može disati niti se obnavljati. Ako to prakticirate često, nemojte se čuditi preranom starenju i problematičnoj koži. Nema ništa važnije od skidanja šminke i čišćenja lica prije spavanja!

Krema sa zaštitnim faktorom koristi se samo ljeti

Ako vjerujete u ovo, onda vam moramo reći da ste vrlo neinformirani. Štetno zračenje događa se tijekom svih godišnjih doba i kremu sa zaštitni faktorom trebate redovito nanositi na lice. To je jedini način zdrave zaštite.



Kreme za lice su tako skupe…

Da, postoje neke skupe kreme, ali postoje i one koje su prihvatljive svakom džepu. Ono što vi morate napraviti je pronaći kremu koja će odgovarati vašoj koži, ali i financijskoj situaciji. To može svatko i nema isprike!

Sve sam isprobala i ništa ne daje rezultate!

Stvarno? Mnoge žene imaju ovu ispriku i obično je govore nakon dva, tri dana korištenja nekog preparata. Da biste vidjele bilo kakve rezultate, morate biti dosljedne i stavljati kremu barem tri tjedna pa da vidite neke rezultate.

Moja je koža preosjetljiva za piling
I ovo je isprika lijenih žena. Pronađite blagi piling jer ne mora svaki odgovarati svakoj koži, no neki sigurno odgovara vama. Piling je nužan ako želite lijepu i zdravu kožu.