BEZ RUKAVICA

Jeste li zadovoljni svojom kremom za ruke?

07.01.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Kremi za ruke najčešće zamjeramo da je premasna ili da se slabo upija, ali to nije razlog da odustanemo od potrage za pravom

Tko ne želi imati mekane i glatke ruke

Nekome se nedoumice oko izbora idealne kreme za ruke mogu činiti pretjeranima. No to se može činiti samo onome tko ih opće ne koristi i kome ne smeta krajnje neprivlačna, katkad i bolno ispucana koža. Velikoj većini ostalih tako 'banalan' problem na svakodnevnoj bazi zagorčava život i rado bi ga riješili.

Domaći kozmetički brend Rosal lansirao je cjenovno vrlo povoljne i kvalitetne kreme. Rosal Hands na bazi mirisnog ekstrakta lavande omekšava i regenerira normalnu kožu. Krema na bazi ekstrakta lista masline i protuupalnog derivata kamilice namijenjena je svakodnevnoj revitalizaciji suhe kože. Za vrlo suhu i osjetljivu kožu ruku namijenjena je Rosalova krema SPA na bazi iznimno hranjivog maslaca karite.

Osim losiona i bogate kreme za tijelo, u liniji Nivea Repair&Care nalazi se i SOS balzam za grubu, suhu i ispucanu kožu dlanova s posebno razvijenom formulom na bazi dekspantenola i tehnologije Hydra IQ. Njezina blagotvorna svojstva najviše će doći do izražaja umasirate li balzam nekoliko puta dnevno nakon pranja ruku.

Hvaljeni njemački brend prirodne kozmetike Weleda nudi dvije vrste krema. Jedna je obnavljajuća, na bazi dragocjenog ulja sjemenki nara i sezama, maslaca karite i ekstrakta prosa. Ti sastojci sprečavaju gubitak vlažnosti i osiguravaju prirodnu elastičnost i čvrstoću kože. Weledina brzoupijajuća, mirisna krema na bazi pasjeg trna sadrži i ulje sezama, prirodne vitamine i nezasićene masne kiseline, ali ne ostavlja mastan trag.

U prigodnim blagdanskim setovima Afrodita je pripremila tekući sapun i kremu za ruke. U našem Izlogu, između ostalog, pogledajte kako izgleda i koliko košta set u kojem je krema na bazi badema, meda i matične mliječi.