NOVI HIT

Jeste li spremni za torbe poput ovih?

22.03.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Glamurozne, elegantne male i chic, pismo torbe definitivno su jedan od modnih imperativa ovoga proljeća. Savjetuju ih Jimmy Choo, Mulbery, Gucci, Prada, Salvatore Ferragamo, ali odličnu ponudu imaju i high street dućani

Torbe su nesumnjivo jedan od najdražih ženskih modnih dodataka. Odlično prolaze predimenzionirane torbe, u koje žene mogu staviti sve potrebne i nepotrebne sitnice. No male pismo torbe idealne za svečanije prilike, odlično će upotpuniti večernji look, a u novim varijantama mogu se kombinirati i uz dnevni stajling.

Takozvane clutch torbe ove sezone dolaze u glamuroznim i elegantnim izdanjima, a kožnate s aplikacijom pribadača, šiljaka ili pak etno uzorka odlično će upotpuniti vaš ulični stil. Na policama dućana u širokoj paleti boja lako ćete pronaći i neonske pismo torbe. Želite li eksperimentirati s bojama i uzorcima idealan izbor su one ukrašene resama ili torbe ukrašene gustim šarenim pletivom. No imajte na umu da male torbe od žena zahtijevaju organiziranost, pa će uz njih odahnuti i vaša leđa jer možete ponijet samo nužno.


Cijene variraju ovisno o dizajnerskom potpisu. Tako ćete npr. za Guccijevu ružičastu torbu izdvojiti 535 funti, ona s potpisom Jimmy Choo stoji 750 funti, a Mulberry pak stoji čak 1800 funti.
Pristupačnije cijene nude poznati high street dućani, pa ćete za njihove trendi primjerke morati izdvojiti daleko manje novaca. Cijene se kreću od 69 pa do 599 kuna. Što smo za vas izdvojili, pogledajte u fotogaleriji.