IZDVOJITE SE IZ MASE

Jeste li spremni za revoluciju? Ovo je nakit za odvažne muškarce

15.03.2016 u 12:00

Muške narukvice Ive Viljevac

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac po prvi put udružuje snage s javnom osobom za predstavljanje svoga rada. Poznati redatelj i glumac Miran Kurspahić zaštitno je lice muških narukvica Ive Viljevac jer savršeno utjelovljuje muškarca koji je suvremen, moderan i koji se ne libi eksperimentirati

Kolekcija nakita za proljeće/ljeto 2016. namijenjena je muškarcima sa stilom koji se itekako žele izdvojiti iz mase. Detalji od pleksiglasa na nautičkom konopu te metalizirani privjesci u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i drugim bojama podići će svaku odjevnu kombinaciju.

Nakon prošlogodišnjeg lansiranja prve kolekcije nakita za jači spol, koji je osvojio muškarce diljem i izvan Hrvatske, poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto 2016.

'Narukvice za muškarce koje sam dizajnirala u skladu su sa svjetskim trendovima, ali ipak drukčije od svega viđenoga. Osim popularnog sidra s nautičkim konopima u raznim bojama, vašu kolekciju modnih dodataka mogu upotpuniti narukvice s kormilom i mrtvačkom glavom na nautičkom konopu. Metalizirani elementi ove sezone u svijetu modnih dodataka vrlo su popularni, stoga čak i novi privjesci od pleksiglasa odaju dojam metaliziranih privjesaka. Narukvice su vrlo raznolike, pa vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe, neovisno o dobi ili zanimanju. Glavnu ulogu u kampanji dala sam Miranu Kurspahiću, jer to je muškarac sa specifičnim stilom koji zna što i kako želi i ne ustručava se to izraziti, pogotovo u svom modnom izričaju. Ponosna sam što mogu reći da je on jedan od prvih vlasnika novih modela narukvica i nosi ih savršeno, na sebi svojstven način', izjavila je dizajnerica Iva Viljevac.

Još jedna zanimljivost ovih narukvica je ta da su one, iako dovoljno muževne, prilagođene i ženskom dijelu publike, tako da svaka dama i fashionistica može imati svoj primjerak novih must-have narukvica!