CIJENA? SITNICA!

Jessica i Justin dobro unovčili fotke s vjenčanja

24.10.2012 u 22:02

Bionic
Reading

Prodali su ih za 1,8 milijuna kuna. Što je sitnica naspram 38 milijuna kuna, koliko je navodno svadba s oko 80 gostiju koštala

Novopečeni supružnici javnosti nisu željeli potvrditi vijest o zarukama i planovima za vjenčanje o kojem se nagađalo mjesecima prije nego su uistinu izrekli sudbonosno da.

I dok su Justin Timberlake (31) i Jessica Biel (31) bježali od medijskog publiciteta, čini se da su nakon nedavnog vjenčanja u Pugliji na jugu Italije u resortu Borgo Egnazia ipak promijenili mišljenje.

Ekskluzivna prava na fotografije sa svog vjenčanja prodali su američkom časopisu People, dok su prava na objavu fotografija u Britaniji pripala časopisu Hello!

Prema pisanju britanskih medija, novopečeni supružnici vjerojatno su odlučili nadoknaditi barem dio novca koji su potrošili na raskošno vjenčanje koje ih je stajalo 6,5 milijuna dolara, odnosno oko 38 milijuna kuna. Od prodaje fotografija će navodno dobiti oko 1,8 milijuna kuna.

U društvu 80 članova obitelji i bliskih prijatelja odletjeli su u Italiju i proveli cijeli vikend u ekskluzivnom resortu Borgo Egnazia koji je bio zatvoren za ostale goste.

Prema pisanju portala HollyScoop, par je potrošio oko 5,8 milijuna kuna samo na najam prostora i oko 580 tisuća kuna na vatromet, večere i vožnje biciklom.

Unatoč idiličnom okruženju navodno nije išlo sve po planu jer se pjevač i glumac navodno nije dobro osjećao na sam dan vjenčanja. No ipak je bio raspoložen. Novopečenoj supruzi koja je odjenula ružičastu vjenčanicu otpjevao je serenadu.

Jessica i Justin na vjenčanje su pozvali samo nekoliko slavnih prijatelja, kao što su glumac Andy Samberg, glumica i country pjevačica Beverly Mitchell i glazbeni menadžer Johnny Wright

'Najveće je iznenađenje to što među gostima nije bilo slavnih. Justin je s obitelji provodio najviše vremena. Postojao je raspored u kojem je pisalo sve u čemu su gosti imali priliku uživati', otkrio je izvor.