OSVAJA STILOM

Jessica Alba utjecajnim blogericama zadala glavobolje

06.03.2016 u 22:27

Bionic
Reading

Modna kuća Dior na pariškom Tjednu mode predstavila je novu kolekciju za jesen-zimu, a među brojnim poznatim damama smještenim u prvim redovima ispred piste, najviše se modno istaknula lijepa Jessica Alba

Ova vlasnica višemilijunske kompanije Honest, glumica i majka, predah od radnih obaveza odlučila je napraviti na pariškom Tjednu mode posjećujući brojne revije poznatih svjetskih dizajnera. Poseban stil i titulu kraljice ulične mode, Jessica je i ovog puta dobro utvrdila.

Povodom predstavljanja nove Diorove kolekcije, Jessica je zablistala u zanimljivom outfitu koji neodoljivo podsjeća na odoru španjolskih matadora.

Kako bi stvorila spomenuti outfit, Jessica je kombinirala košulju s kragnom zlatnih rubova s visoko rezanim kardiganom iz kojeg je izvirivao ovratnik košulje. Donji dio outfita činile su hlače visokog struka sa širokim nogavicama do gležnja u boji burgundca. Ovaj model hlača ujedno se ističe kao jedan od najtrendi modela nadolazeće proljetne sezone.

Zanimljivu kombinaciju, Jessica je upotpunila s malom Dior torbicom i cipelama u špic s blok petom. Dramatičan, a istovremeno elegantan izgled postignut je strogo zalizanom kosom i razdjeljkom koji se spajao u punđu.

Dodatna dramatičnost postignuta je i odabirom nakita koji si činili decentan srebrni sat i asimetrične naušnice u znaku ringova, dok je cjelokupan izgled dodatno naglašen make-upom u zemljanim tonovima.

Osim ljepotom, Jessica već duže vrijeme plijeni pažnju javnosti svojim modnim odabirima, ne bojeći se eksperimentirati i spajati naizgled nespojive odjevne komade. U pariškoj modnoj paradi Jessica uvjerljivo dominira predstavljajući pravu prijetnju svjetskim trendsetericama.