ELEGANTAN POSLOVNI LOOK

Jessica Alba opet modno briljira

30.03.2016 u 11:31

Bionic
Reading

Iako je njezin višemilijunski biznis pogodila najnovija tužba, Jessica Alba ništa ne prepušta slučaju pa tako ni standardno modno briljiranje

Premda se trenutačno nalazi usred pravnih poteškoća, lijepa Jessica Alba, kao i uvijek, uspjela je u namjeri postizanja elegantna izgleda. Nakon pokazivanja zavidne linije i trendi ljetnih krpica na Havajima, pojavila se u New Yorku u hit trapericama s prorezima, bluzi na crne točkice i blijedoroza kaputu na duplo kopčanje. To je modno izdanje zaokružila trendovskim oksfordicama bijele boje s drvenom blok-petom i modnim dodatkom u znaku kožne torbe s resicama i visećom zlatnom naušnicom.

Poznata po svom specifičnom stilu, Jessica ni ovaj put nije razočarala. Frizuru je ovaj je put stilizirala u opuštene valovite pramenove, a našminkala se u prirodnim tonovima i ružičastim ružem, čime je uspješno zaokružila najnovije poslovno izdanje.

Njezino pojavljivanje u New Yorku uslijedilo je netom nakon što je njezinu višemilijunsku kompaniju Honest pogodila nova tužba. Prema medijskim napisima, tužba protiv kompanije Honest podignuta je u Missouriju zbog tvrdnji kako je tvrtka koristila lažne marketinške trikove kako bi prodala svoje proizvode. Kako stoji u podignutoj optužnici, lažno oglašavanje korišteno je za određene marke detrdženta za pranje posuđa, univerzalna sredstva za čišćenje te druge proizvode iz asortimana. Tužitelj tvrdi da je kompanije Honest inzistirala na tome da njezini proizvodi ne sadrže spoj natrijeva laurila sulfata, ali prema navodima tužitelja, te su se tvrdnje  pokazale lažnim.

Kompanija Honest u suvlasništvu Jessice Albe optužbe je negirala.