PLAVOKOSE BLIZANKE

Jelena Veljača i Rozga kakve još nismo vidjeli

28.06.2016 u 13:46

  • +2

Jelena Veljača i Jelena Rozga

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dvije Jelene, Rozga i Veljača, zajedno su se po prvi put okušale u modnom editorijalu i nakratko postale blizanke zbog nove kampanje jednog od najuspješnijih hrvatskih frizera Zvonimira Franića

Poruka nove Franićeve kampanje namijenjena je snažnim, lijepim i uspješnim ženama, a kako su poznate dame i inače njegove klijentice, kaže da su bile idealne kako bi utjelovile tu misao.

'I jedna i druga Jelena moje su klijentice s kojima obožavam raditi. Obje su moje dive, predivne snažne žene koje su me inspirirale da napravim ovu kampanju i zato su idealna zaštitna lica. Obožavam ljude s kojima radim i koji me inspiriraju za nešto novo, lijepo i drukčije', objasnio je mladi Zvonimir Franić.

Te dvije dive, osim plave kose i divnih crta lica, povezuje snažan karakter i uspješna karijera. Svojom osobnošću i stilom života predstavljaju filozofiju salona koja objedinjuje kreativnost, talent, uspjeh i ljepotu.

Oduševljenje novom kampanjom ne kriju ni Jelene pa kažu kako su osmišljene frizure idealne za njih te ujedno prikazuju aktualne trendove u hair stylingu ovog proljeća i ljeta, a na stvaranju editorijala odlično su se zabavile.

Tema kampanje su volumen i kosa u pokretu. Svaka frizura kreirana je posebno za svaku Jelenu, kako bi što bolje odgovarala licu i osobnosti svake te prigodi u kojoj se nalaze. Na jednoj od fotografija imaju identične romantične frizure s pletenicama pa su, uz plavu kosu, make up i crnu pozadinu, poput sestara ili blizanki.