KRAJ TRAČEVIMA

Jelena Rozga otkrila sve o odnosu s Huljićem

10.11.2013 u 18:12

Bionic
Reading

U intervjuu za inMagazin pjevačica se osvrnula na medijska nagađanja da je u ljubavnoj vezi s mladim glazbenikom Ivanom Huljićem

Jelena Rozga stala je na kraj tračevima o njenoj navodnoj ljubavnoj vezi sa sinom Tonćija Huljića, nakon što se proširila vijest da su noć proveli zajedno u njezinom stanu u Zagrebu.

'Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok su se družili, čak i nismo bili nasamo.

Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim, a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi', objasnila je Jelena te dodala da nema stan u Zagrebu te da već tri godine živi na istoj adresi kod svoje prijateljice.

'Išli smo u kino, bilo nas je osam, devet... bila je s nama i moja kolegica pjevačica Magazina Andrea Šušnjara. Mi se svi družimo, ja Ivana znam 17 godina, i Ivana i Hanu', zaključila je pjevačica.