U TRENDU OD GLAVE DO PETE

Jelena Rozga blista u H&M-ovoj haljini i hit cipelama

11.11.2016 u 14:27

Bionic
Reading

Pjevačica Jelena Rozga obožava modu i to se vidi po biranim stajlinzima izvan pozornice pa se tako izdvojila na promociji knjige 'Biti celebrity - esencijalni diskursi' Damira Šehanovića

Na promociji knjige u Zagrebu okupile su se brojne osobe iz javnog života poput Nine Badrić, Tarika Filipovića ili Marije Husar, a pjevačica Jelena Rozga za večernji je izlazak odabrala najnovije modne trendove.

Lijepa Splićanka bila je u trendovskom izdanju i nedavno, kada je na premijeru mjuzikla 'Pacijenti' održanu u KD-u Vatroslav Lisinski stigla u baršunu od glave do pete. Izazovni, zavodljivi i nekako zimski komadi od baršuna ove sezone su must have, a očito se svidio mnogobrojnim poznatim Hrvaticama, kao i slavnim ljepoticama, jer se doslovno ne skidaju iz njega.

Nakon što je Jelena Rozga nosila bordo komplet od baršuna, za promociju knjige odabrala je haljinu iz popularnog švedskog brenda H&M-a i stajling obogatila hit cipelama talijanskog dizajnera Gianvita Rossija te upečatljivom torbicom s domaćim potpisom (Mariposa).

Uz usne naglašene ružem popularna je pjevačica stvorila lijep look bez puno muke, a idealan za bilo koji događaj. Kako nam je jednom prilikom rekla, privatno se najradije odmara od šminke i glamura pa će radije biti u širokim vestama i običnim trapericama, ali nema sumnje da voli pratiti trendove i zna kako ih nositi.