U TOP FORMI

Jeftin recept za ljepotu u koji se kune Victoria Beckham dostupan je svima

23.01.2024 u 08:30

Bionic
Reading

Victoria Beckham, koja će ove godine u travnju proslaviti okrugli 50. rođendan, godinama predano radi na održavanju fit forme i mladolikog izgleda

Kad se radi o njezi i tjelovježbi, dizajnerica i bivša članica Spice Girls ne prepušta ništa slučaju.

Na svom je profilu na Instagramu pokazala kako održava svoju formu i mladolik izgled.

Majka četvero djece pozirala je tijekom tjelovježbe u teretani smještenoj u njihovom luksuznom domu u zapadnom Londonu. Izgledala je vrlo chic u all black kombinaciji za vježbanje, tajicama, crnom sportskom grudnjaku i bijelim tenisicama, a mnogi nisu mogli ne primijetiti to da se Posh Spice može pohvaliti skladnom figurom i istreniranim, zategnutim rukama, boljkom mnogih svojih vršnjakinja.

Osim toga, otkrila je putem Instagram Storyja kako izgleda njezina svakodnevna beauty rutina za zdravu i mladoliku kožu.

'Iako moja @VictoriaBeckhamBeauty Priming Moisturizer u zlatnoj boji pomaže s tim trenutnim zlatnim sjajem, mogu vidjeti razliku u teksturi i sjaju svoje kože zahvaljujući redovitoj tjelovježbi i drugim wellness trikovima koje sam s vremenom naučila', napisala je supruga Davida Beckhama na Instagramu.

Dizajnerica između ostalog kaže da svaki dan počinje s nekoliko žlica jabučnog octa na prazan želudac te je otkrila da se trudi vježbati pet puta tjedno. Jedan od zdravih recepata koji rado konzumira je i ukusni zeleni smoothie.

EFEKTNA IZDANJA

Zbogom bob frizuri: Victoria Beckham otkrila novi imidž na ulicama Pariza

Pogledaj galeriju

Priprema joj ga suprug David Beckham u njihovoj lijepo uređenoj kuhinji, a mogli smo je vidjeti i u Netflixovom dokumentarcu o njemu.

Beckhamov zeleni smoothie sastoji se od avokada, špinata, limuna, krastavca, krišaka jabuke, celera i limete.

Zanimljivo je da je ovaj ukusan obrok poslužen i s inicijalima VB, izrezanih od krastavca i stavljenih na polovicu avokada - što je, složit će se svi, totalno cool.

Također, Victoria uživa u još jednom zdravom napitku nakon vježbanja. Ukusni ružičasti smoothie napravljen je od kupina, borovnica, malina, banana, jabuka i proteinskog praha vanilije, a sve je bilo lijepo raspoređeno i s puno stila na njezinom otmjenom crno-bijelom stolu u blagovaonici.

Osim toga, svaki dan ima popije napitak od svježeg đumbira, limuna, crnog papra i kurkume, a prije spavanja slavna Britanka ima još jednu korisnu naviku.

'Svake večeri pokušavam čitati barem 20 minuta da bih se relaksirala', napisala je modna dizajnerica.