SAMO 70 KUNA

Ovaj jeftin komad spavaću sobu pretvara u glamurozni kutak

21.02.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Popularni švedski brend povoljnog namještaja Ikea teško se može izbjeći jer ima zgodna rješenja za koje ne treba izdvojiti previše novca, a mnogobrojni komadi uz ideje vlasnika dobivaju novo i zanimljivo ruho, baš poput stalka za odjeću čije su fotografije preplavile društvene mreže

Stalak za odjeću Mulig koji košta tek 69.99 kuna osvojio je spavaće sobe diljem svijeta jer prema novim trendovima u uređenju doma čak je i poželjno da se odjeća vidi umjesto da bude sakrivena u ormaru.

Mnogi se slažu da to ima i praktičnih prednosti jer ćete možda ujutro lakše odabrati onu dobitnu odjevnu kombinaciju, a uostalom čemu skrivati najdraže komade ako nam mogu ukrasiti spavaću sobu na simpatičan način.

Upravo zbog toga je jednostavan stalak iz popularne Ikee preplavio društvene mreže. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, ali mnogi ljubitelji dizajna s osobnim pečatom dali su mu drugačiji izgled pa je to još jedan komad koji  je doživio omiljeni hacking moment.

Ikea je poznata po jednostavnom, a funkcionalnom namještaju čemu svjedoči upravo Mulig stalak. Ovalnog izgleda s jednostavnim podnožjem stalak otvara puno mogućnosti za preuređenje prema vlastitoj viziji koja će se lako uklopiti u postojeći stil prostorije.

#Ikeamulig #Lumimarja #Marimekko #kevätkoti #väliaikainenkoti #housedoctor

A post shared by Vilma Nikkanen (@supermansikka)

 Jedan od simpatičnih primjera, koji će se svidjeti mnogim damama je stalak obojan u zlatnu boju. To se može učiniti brzo i lako pomoću boje u spreju, a spavaća soba dobit će elegantniji i glamurozniji look.