SMANJUJE NATEČENOST

Jeftin beauty trik koji godinama obožava Kate Moss

06.11.2017 u 12:08

Bionic
Reading

S više od 30 godina iskustva u modnoj industriji, slavni britanski model Kate Moss otkrila je jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih beauty trikova kojim održava mladolik izgled lica

Za mladolik izgled Kate Moss, koja će početkom iduće godine proslaviti 44. rođendan, mnogi fanovi pretpostavljaju da je rezultat skupih kozmetičkih tretmana, no britanska ikona stila uspjela je sve razuvjeriti beauty priznanjem u razgovoru za magazin Stella.

Na pitanje koji joj se beauty trik pokazao najefikasnijim tijekom bogate karijere modela, slavna Kate Moss otkrila je da je na prvom mjestu njezinih trikova 'uranjanje lica u led'.

  • +10
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema riječima supermodela, za ovaj beauty trik potrebne su vam kocke leda, hladna voda i kriške svježih krastavaca kojima ćete tretirati lice što je duže moguće, a rezultat je smanjena natečenost lica i čvršća koža.

Iako si ponekad voli priuštiti masažu lica, tretman ledenom vodom sa svježim krastavcima za Kate Moss pokazao se najdjelotvornijim. Zbog karijere modela u većini slučajeva imala je teški make-up, a kad ne snima velike modne kampanje i editorijale, velika je pobornica jednostavnosti kad je riječ o svakodnevnom nanošenju dekorativne kozmetike.

Kate Moss Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Getty Images

'Stvarno je nevjerojatno to što neke djevojke mogu učiniti s make-upom koristeći profesionalne tehnike transformiranja značajki lica, no to nije izgled koji se osobno trudim postići. Kao što sam imala priliku reći, ne volim selfie kulturu i svojom najboljom fotografijom smatram portret sebe i kćeri koji je za magazin Vogue snimio Mario Testino. Ta je fotografija bezvremenska', priznaje Kate.

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on