JELENA ROZGA:

'Jedva sam se suzdržala da ne zaplačem'

05.11.2013 u 14:14

Bionic
Reading

Jelena Rozga sve je oduševila svojom novom pjesmom 'Cirkus' koja je i nju samu dirnula

'Jako sam se bojala kakvi će biti komentari, ali tko god išta kaže za ovu pjesmu, zapravo nema što loše reći', izjavila je Jelena Rozga sinoć na Narodnom radiju, gdje je promovirala novi singl 'Cirkus'.

'Cirkus mi je jedna od najdražih pjesama u karijeri. Dok sam je prvi put u subotu pjevala, jedva sam se suzdržala da ne zaplačem', priznala je Jelena koja se odmah zaljubila u crvenu haljinu Anamarije Asanović koju je nosila te večeri.

'Kad ju je obukla, svi smo rekli - prodano', rekla je mlada dizajnerica, koja je sinoć svojim pozivom iznenadila Jelenu u eteru. Učinio je to i autor pjesme Tonči Huljić

'Jelena je pokazala inicijativu za ovakvim tekstom. Uputila me na jedan intervju u jednom časopisu s potresnom pričom i rekla da su sve ljubavne priče puno puta ispričane i da bi ova bila zanimljiva', prisjetio se Huljić kazavši da su on i supruga Vjekoslava dugo razmišljali te napravili pjesmu koja je Jelenina priprema za budućnost.

'Pjevači trebaju živjeti dan po dan, ali i razmišljati o tome što donosi sutra. A sutra nije samo skakanje u mini haljinama i pjevanje pjesama koje se kloniraju na puno lošiji način i to od cijelog sijaseta izvođača. Jelenin novi CD trebao bi biti na tragu 'Cirkusa'', odao je Huljić planove kazavši i da se s 'Bižuterijom' u karijeri Jelene Rozge sve promijenilo.