kate bosworth

Jedna od najbolje odjevenih glumica opet ima stajling za poželjeti

16.11.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Kate Bosworth na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih glumica svoje generacije, a visoku modnu reputaciju redovito potvrđuje na svečanim događanjima

Na glamuroznoj zabavi u organizaciji Holivudske udruge stranih novinara i magazina InStyle u Los Angelesu, 34- godišnja istaknula se pojavom u haljini talijanskog dizajnera Antonia Marrasa predstavljenoj u sklopu ready-to-wear kolekcije za novu proljetnu sezonu.

Poznata po eklektičnom modnom stilu i odabiru jedinstvenih kreacija za pojavljivanje na crvenim tepisima gala događanja, slavna Kate Bosworth ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

Ružičasta, nabrana haljina do gležnja koju je Kate s ponosom nosila odlikuje baršunasti, cvjetni uzorak  i presijavajući detalji na ovratniku, a cjelokupno izdanje oplemenila je upečatljivom ogrlicom, crnom torbicom clutch i cipelama u špic metalna odsjaja.

  • +3
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U posljednjih 15 godina ulogama poput Supermanove djevojke, Lois Lane, Kate je postala ljubimica Amerike, a u braku s redateljem Michaelom Polishem nalazi se od 2012. godine.

  • +8
Kate Bosworth Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia