dior manija

Jedinstvene haljine osvojile slavne ljepotice

02.02.2017 u 14:46

  • +2

Slavne dame u Diorovim haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kolekcija ready-to-wear modne kuće Dior za nadolazeću sezonu već je rezultirala hit komadom sezone kojem slavne ljepotice ne mogu odoljeti

Haljine predstavljene u novoj kolekciji koje karakteriziraju prozirni til i detalj gumene trake ukrašene Diorovim logotipom (nalik onoj na muškim boksericama) postale su pravi modni hit ako je suditi po poznatima.

Najveća zaljubljenica u specifične Diorove haljine dosad se pokazala Bella Hadid, a u posljednjem pojavljivanju bila je u traper verziji.

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada SAG glumica Kate Hudson pojavila se u Diorovoj haljini po mjeri koja izgledom neodoljivo podsjeća na hit modele iz nove kolekcije ready-to-wear.

Bivša teen zvijezda Dianna Agron također je odlučila ići modnim stopama Belle Hadid - u identičnoj haljini kakvu je slavna trendseterica nedavno nosila u Parizu.

Dizajnerica Maria Grazia Chiuri, koja je ušla u povijest kao prva žena na poziciji kreativnog direktora modne kuće Dior, debitantskom kolekcijom opravdala je očekivanja modne javnosti kreiravši senzualne haljine koje će osvojiti ljubiteljice mode.