za šik izdanja

Jedina jakna koju ćete poželjeti imati ovoga proljeća

13.03.2017 u 06:38

  • +13

Proljetni modeli parki

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sudeći prema visokim temperaturama, proljetna sezona stigla je i prije kalendarskog početka. Nakon zime u toplim pernatim jaknama, bundama i kaputima, na red su došle nešto laganije jakne stvorene za proljetno vrijeme

Tranzicija iz zimskog kaputa u proljetnu jaknu nikad nije bila lakša, sudeći prema ponudi u dućanima koji su police obogatili proljetnim krpicama, zamijenivši zimski asortiman.

Uz neizostavne i bezvremenske modele balonera i bajkerskih jakni, ove sezone svjedočimo velikoj popularnosti takozvanih cargo jakni i laganijih verzija parki. Ovi modeli jakni pokazat će se idealnim rješenjem pri stvaranju dobitnih dnevnih izdanja, a podjednako efektno i zanimljivo mogu izgledati i u večernjim kombinacijama.

Uz modele u klasičnoj, maslinastozelenoj verziji, cargo jakne i parke ove su sezone najpoželjnije u maskirnom uzorku i s mnoštvom vezenih detalja i zakrpa.

Ovi modeli proljetnih jakni stižu kao još jedan dokaz zaluđenosti modne industriji vojničkim stilom i odlična alternativa hit kaputima dvorednog kopčanja.