ZNAKOVI KOJI OTKRIVAJU

Je li zaista lud za vama ili se samo igra?

16.08.2014 u 14:58

Bionic
Reading

Možda još nije rekao da vas voli, no određeni znakovi jasno otkrivaju da ste mu puno više od prolazne avanture. Ako želite otkriti je li se doista zaljubio preko ušiju, obratite pažnju na znakove koji otkrivaju da je zaista lud za vama

Muškarci ponekad znaju biti prilično teški 'za pročitati', a sigurno se svatko barem jednom upitao: je li on doista lud za mnom ili se samo igra. No određeni znakovi mogu otkriti da ste ga osvojili.

Strastveni poljupci koji dugo traju. Tko ne voli neodoljive, duge poljupce. Ako vas ljubi dugim strastvenim poljupcima od kojih vas prolaze trnci, to je dobar znak.

Njegovi prijatelji vas vole. Ako su svi njegovi prijatelji prema vama prijateljski nastrojeni i vidno uživaju u vašem društvu, tada je to očit znak da im je itekako drago što je njihov prijatelj sretan u ljubavnoj vezi.

Preuzima na sebe omražene poslove.
On iznosi smeće, riba pod u kupaonici, čisti zahod što možda ne zvuči romantično, no možda je upravo to njegov način na koji vam pokazuje kako mu je itekako stalo. Sigurno se ne prima pegle zato što ga to tako veseli, već zato što je lud za vama.

Smješka se nakon poljupca. Ako ga uhvatite kako se osmjehuje od uha do uha nakon ljubljenja, to je jasan znak da vam teško može odoljeti.

Zove i šalje poruke bez posebnog razloga. Ne rade to svi, stoga ako ovome nije sklon, nije kraj svijeta. No ako vas ipak zove i šalje poruke kako bi vas samo čuo, to je znak da neprestano misli na vas te da mu nedostajete kada niste zajedno.

Stisak ruke. Mnogi muškarci nisu ljubitelji pokazivanja osjećaja u javnosti, no postoje ti mali suptilni načini na koje vam pokazuje što točno osjeća prema vama. Ako vam u društvu neprimjetno stisne ruku, to je kao da vam svaki put kaže 'volim te'.

Upoznaje vas sa svojom obitelji. Muškarci uglavnom nisu skloni svaku djevojku s kojom izlaze upoznati s roditeljima, no ako vas upozna s najvažnijim osobama u životu, možete biti sigurni da je lud za vama.

Odabire vam zanimljive poklone. Kada se kaže pogođen poklon, ne znači da on mora biti skup, već da u potpunosti odgovara vašoj osobnosti. Ako ulaže truda i vremena smišljajući poklon za vas, on vam doista ne može odoljeti. Odabiranje prikladnog poklona znači da sluša i obraća pažnju na ono što mu govorite.

Kontakt očima. Kada se nalazite u kafiću s prijateljima, prelazi li pogledom po prostoriji kako bi vam ulovio pogled? A kada mu to pođe za rukom, nabaci najslađi osmijeh? To njegovo ponašanje pokazuje da želi da uvijek budete svjesni koliko mu je stalo.

Traži vašu pomoć. Bilo da želi čuti vaše mišljenje o nedavnom sukobu sa šefom ili vas moli da mu pomognete izabrati rođendanski poklon za člana obitelji, vaše mišljenje mu je važno jer vas poštuje i stalo mu je do vašeg stava.

Dijeli s vama svoje osjećaje. Misli, osjećaji, omiljena hrana, neugodni događaji iz djetinjstva – bez obzira o čemu se radilo, on će to bez ustručavanja podijeliti s vama.