DOSTOJNA KONKURENCIJA

Je li Tala Alamuddin nova Pippa Middleton?

07.05.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Još od spektakularnog vjenčanja Amal Alamuddin i Georgea Clooneyja, jedna zanosna crnka u središtu je medijske pozornosti

To je Tala Alamuddin, lijepa Amalina sestra koju su mnogi usporedili s Pippom Middleton, sestrom vojvotkinje Kate Middleton. Tala je, baš poput Pippe, ukrala pozornost i bila najzapaženija uzvanica na sestrinu vjenčanju.

U posljednje vrijeme mediji su potpuno poludjeli za zgodnom Amalinom sestrom! Atraktivna Tala tako je nedavno na večeri u restoranu Caravaggio sa sestrom, Georgeom Clooneyjem i roditeljima Alamuddin bila prava senzacija u odličnoj modnoj kombinaciji.

Baš kao i Pippu, i Talu hvale zbog odličnog stila i ljubavi prema modnim eksperimentiranjima. Ljepotica bujne kose oduševila je nedavno modne znalce u smjeloj kožnoj suknji s resama i kratkoj jakni te visokim sandalama s remenčićima te trendi poderanim trapericama.

Dakako, lijepoj Tali sve sjajno stoji jer je poput sestre skladno građena, komentira People.

Mediji ističu i kako je sličnost slavnih sestara očita, baš kao i Pippe i Kate, a i vrlo su bliske.

Premda žive na različitim kontinentima, veza Amal i Tale neraskidiva je. Na sestrinu vjenčanju Tala je preuzela sve obveze tradicionalne kume, a njezina kćer Mia držala je cvijeće.

'Tala je divna. Velikodušna je osoba. I vrlo je bliska s Amal', istražio je People.

Tala također ima svoju impresivnu karijeru – ima diplomu londonskog Richmond The American International Universityja i bavi se marketingom. U sretnom je braku s biznismenom Nagijem Hamiyehom i živi u Singapuru.