ODGOJNE METODE SLAVNIH

Je li Suri prevelika da bi je tata Tom Cruise nosio?

14.02.2012 u 08:48

Bionic
Reading

Objava fotografija na kojima brižni otac Tom Cruise nosi svoju poveliku kći Suri odmah su izazvali raspravu – treba li tako odgajati djevojčice. Istodobno, Tomov stariji sin dokazuje da je u njegovom slučaju bilo odgojnih propusta

Cijeli medijski svijet pomno prati kako Katie Holmes i Tom Cruise odgajaju svoju kćer Suri. Njihovo jedino dijete, šestogodišnja djevojčica, često je predmet ocjena da su je roditelji temeljito razmazili.

Novi argument pojavio se u sinoć objavljenim fotografijama, na kojima tata Tom nosi pospanu skoro-pa-šestogodišnju djevojčicu, zamotanu u ružičastu dekicu. Tim je povodom Daily Mail objavio naslov 'Nije li malo prestara za nošenje?' Uz šaljivu konstataciju da su današnje šestogodišnjakinje 'umalo tinejdžerice', još jednom se propituju odgojne metode slavnog para, podsjećajući da je Suri česta gošća vrhunskih restorana, odjevena u skupu dizajnersku odjeću.

Prije braka s Katie Holms, Cruise je bio s Nicole Kidman, s kojom je odgajao dvoje usvojene djece: sina Connora (17) i kćer Isabellu (19). Connor je nedavno dobio priličan publicitet zbog svojih homofobnih istupa. Mladić koji se želi afirmirati kao DJ vatreni je navijač New England Patriotsa, ekipe koja je nedavno igrala u finalu američke nogometne lige. No, u Super Bowlu izgubili su od njujorških Divova, što je izazvalo peckave komentare koje je Connorov agent, deklarirani gay Todd Krim, ostavio na Twitteru. Connor nije bio raspoložen za šalu o porazu njegovih, pa je uzvratio bijesnim postom u kojem, uz obilje psovki, provocira Todda zbog njegove seksualne orijentacije. Ni pomirljivi odgovor u kojem Krim objašnjava da se šalio nije odmah smirio situaciju, pa je ubrzo objavio: 'Više ne radim s Connorom Cruiseom. Zapravo, više ne razgovaram s njim.'

Daljnja razmjena poruka na Twitteru ukazuje na to da su se slavni sin i agent ipak pomirili, ali njihov okršaj u jednom trenutku nije djelovao nimalo bezazleno.