NEOBIČAN SPOJ

Je li stajling Viktorije Rađe pun pogodak ili pogreška?

29.03.2013 u 17:46

Bionic
Reading

Otvorenje Liu Jo storea u Joker centru u Splitu privuklo je brojne ljubiteljice mode, a među okupljenima brojne poglede je privlačila Viktorija Rađa

Brend koji u svojim kolekcijama spaja sofisticirani ženstveni look s romantičnim detaljima oduševio je kumu storea i brend prezentericu Jelenu Rozgu, Anu Gruicu, Viktoriju Rađu, Anu Čagalj, Renatu Lovrinčević, Horvata Čaglja, Danijelu Alavanju Mišković i mnoge druge.

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Viktorija Rađa, estradnu je karijeru stavila u drugi plan i posvetila se obitelji, no gdje god se pojavi, njezin je modni izričaj itekako zapažen. Ovoga puta Viktorija je spojila naizgled nespojive komade – dugu haljinu na prugice i cvjetnoga uzorka, krzneni dugi prsluk, crvenu torbicu sa zakovicama te popularne tenisice sa skrivenom petom.

Osim svečanog otvorenja okupljenima je predstavljena i nova kolekcija Liu Jo za proljeće/ljeto 2013. koja će pronaći svoje mjesto u ormarima mnogih pripadnica ljepšeg spola, a koja je svima odsad dostupna u Splitu.

Nova kolekcija Liu Jo za proljeće/ljeto donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstveni denim.

Osim njega, kolekcija obiluje atraktivnim majicama, haljinama i laganim proljetnim hlačama. Inspiraciju za kolekciju dizajneri Liu Joa našli su u retro komadima šezdesetih te u egzotičnom miksu prilagođenom urbanom gradskom stilu.