NOVI UZOR

Je li se to Kate Middleton ugledala na slavnu Jackie O?

01.07.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Dok su roditelji britanske princeze bodrili Andyja Murraya na Wimbledonu, Kate Middleton s članovima kraljevske obitelji prisustvovala je komemoraciji u francuskoj dolini Somme označivši je u skupocjenom Missonijevom kaputu

Povodom stote komemoracije Bitke na Sommi u Francuskoj, u društvu Kate Middleton, također su se pojavili prinčevi William i Harry.

Za spomenuti događaj, Kate je odabrala monokromatski kaput upečatljivog i prepoznatljivog zig-zag uzorka modne kuće Missoni koji je na trenutke otkrivao crnu suknju pencil-kroja.

Sličan kaput Kate Middleton u prodaji se nalazi za nešto manje od 30 tisuća kuna, a cjelokupan svečani izgled kompletirala je odgovarajućim crnim dodacima, poput clutch torbice, cipela u špic Stuarta Weitzmana i elegantnog šešira u kombinaciji s klasičnom šinjon frizurom i bisernim naušnicama.

Najnoviju kombinaciju koju je Kate prezentirala povodom prisustvovanja 100. komemoraciji u čast Bitke na Sommi, mnogi su usporedili s onima kakve je nekoć nosila prva dama Amerike – Jackie O. Kennedy.

Elegantna Kate Middleton, međutim, i ovaj put ostala je u okvirima svog umjerenog i konzervativnog stila odijevanja na formalnim događajima.