HOLIVUDSKO OKUPLJANJE

Je li raskoš Sofije Vergare zasjenila i najskuplje haljine?

28.01.2013 u 10:56

Bionic
Reading

Bila je to glamurozna holivudska zabava na kojoj su se dodjeljivale glumačke nagrade SAG, a to je svakako jedna od savršenih prilika za pokazivanje prekrasnih tijela u najljepšim novim dizajnerskim haljinama na crvenom tepihu

Ove su godine na crvenom tepihu uoči dodjele nagrade SAG prevladavale monokromatske teme – dakle crna i bijela, često kroz grafičku igru tih dviju (ne)boja. U takvim su se tonovima pojavile: Tina Fey koja je nosila potpis Oscar de la Renta, Anne Hathaway u haljini Giambattiste Vallija, Julianne Moore u Chanelu i Claire Danes u Givenchyju. I January Jones zablistala je u crno-bijeloj kreaciji Prabala Gurunga.

Sva u bijelom došla je pak Sofia Vergara, odlučivši se za klasičan kroj haljine s potpisom Donne Karan.

Nicole Kidman odlučila se ipak za tamnu, dramatičnu haljinu u tamnoplavoj boji dizajnerice Vivienne Westwood, a Marion Cottilard za potpis Dior Couture. Upravo je ta Diorova haljina u medijima proglašena jednom od najljepših.

Metalik haljine još nisu izašle iz mode, a to je pokazala Helen Hunt u srebrnoj haljini Romona Keveza, ali i Jennifer Garner u zlatnoj kreaciji Oscara de la Rente.