LA BODEGA

Je li ovo novo hit mjesto za izlazak u Zagrebu?

03.09.2013 u 12:22

  • +8

La Bodega

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U centru Zagreba u Bogovićevoj ulici otvorena je La Bodega, spoj vrhunskog vinskog podruma, konobe i modernog brunch odnosno caffe bara

Uz vrhunska domaća vina i najfinije zalogaje pršuta i sira, proslavljeno je otvorenje novog mjesta okupljanja. Velika želja menadžmenta bara je otvorenje sličnih barova u Splitu, Dubrovniku i Hvaru tijekom iduće godine.

'La Bodega je spoj vrhunskog vinskog podruma, konobe i modernog brunch odnosno caffe bara. Uzor je La Bodega Negra u Londonu, legendarni tapas bar koji redovno posjećuju rijeke turista, ali i princ Harry, Kylie Minoque, Kate Moss. Londonski bar uzor je po svemu osim po cijenama', rekao je Željko Jakić, menadžer bara.

Gostima koji se neće moći odlučiti u ponudi pomoći će školovani konobari ili će svoju narudžbu moći odabrati putem iPada na kojem će im biti navedeni svi glavni podaci o proizvodu.

Ideja je predstaviti što veći broj proizvođača domaćih pršuta, vina, maslina, maslinova ulja iz Hrvatske i ponuditi ih gostima po pristupačnoj cijeni. Ovisno o narudžbi, cijene za dvije osobe s dvije čaše vina počinju od 100 do 120 kuna.

Od sredine tjedna do subote trajat će DJ program. U planu je oživljavanje after work partya te dovođenje poznatih sommeliera i proizvođača koji će gostima prezentirati svoje proizvode.

O prostoru
Uređenje nekadašnjeg prostora u kojemu su se nalazili barovi 'Cvjetni', a potom i caffe bar 'Pušlek', trajalo je od svibnja. Uređenje potpisuje arhitektonski ured UPI 2M.

La Bodega je uređena u stilu tapas barova (cigla, kovano željezo i velika rasvjetna tijela) u maniri industrijske arhitekture. Rezultat je moderno uređen prostor u samom gradskom središtu veličine 100 četvornih metara i terase od 64 četvornih metara.