KAO BOMBONČIĆ

Je li ovo naša najslađa trudnica?

10.05.2013 u 11:42

  • +18

Poznati na prvoj večeri Dreft Fashion Weeka

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Pjevačica Neda Parmać na otvorenju Dreft Fashion Weeka izgledala je preslatko u haljinici boje breskve i s pletenicom u kosi

Simpatičnu Nedu, koja očekuje svoje prvo dijete, pitali smo je li zahtjevna trudnica i ima li posebnih želja.

'Nemam nikakvih želja. Baš sam dragog pitala primjećuje li promjene u mom raspoloženju. A on mi je odgovorio da ništa više od uobičajenog za mene', rekla je Neda dodajući da je ona prirodna trudnica, cijeli život ima oscilacije, malo se smije, malo plače, pa joj to nije ništa novo, kaže.

No ni nju, kao ni druge moderne trudnice, drugo stanje ne ograničava u modnim igrama. Uživa u proljetnim haljinicama, odjeću prilagođava sebi, a jedino što baš ne voli su balerinke.


'Kad već moram nositi nešto ravno i što odgovara godišnjem dobu, radije biram tenisice. Ne volim baš balerinke', rekla je pjevačica dodajući kako u privatnom životu njeguje sportski stil. A tako voli i da se odijeva njezin dragi.

'Ne volim frajere sa šesnaest kragni, polo majicama. Volim da se osjeća ugodno i da ne mora naglašavati svoju muževnost odjevnim kombinacijama', rekla je Neda koja se neizmjerno veseli curici u obitelji jer ima dva nećaka i mlađeg brata. 'S obzirom na trojicu muškaraca, imam iskustva u odgoju i znam što me čeka, ali veselim se odgoju ženskog djeteta', rekla je Neda koja će curici dati ime Adriana po svoj mami koja se zove Jadranka.