POMAKNUTI DIZAJN

Je li ovo najotkačenije uređen kafić u Zagrebu?

18.01.2013 u 12:22

Bionic
Reading

Smješten u samom centru Zagreba, kafić Pompette pažnju privlači svojim modernim i otkačenim uređenjem i dizajnom interijera

Kafić Pompette namijenjen je kako jutarnjem ispijanju kavice tako i ludim večernjim zabavama, a u prilog mu svakako ide činjenica da se nalazi na atraktivnoj lokaciji, zagrebačkoj žili kucavici, Ilici.

Pompette se od ostalih 'običnih' kafića svakako izdvaja zbog svog maštovitog dizajna interijera. Tako unutrašnjost krase vesele i živahne boje koje odlično pašu u kontrastu s bijelim namještajem. Negdje na granici između kiča i ekstravagancije, kafić krase stolice prevučene u ružičasti pliš te doista zanimljivi lusteri ukrašeni ljubičastim perjem koji svakako upadaju u oči.

Za poseban intiman ugođaj tu je i strateški postavljena LED ljubičasta i zelenkasta rasvjeta uz rubove šanka i zidova, a posebnu notu modernog dizajna daju i zanimljive slike koje krase zidove.

Poseban detalj je i kružni oblik kafića koji okružuje velika staklena stijena koja se proteže od poda do stropa, te pruža pogled na prolaznike i ulicu, a cjelokupni izgled zaokružuju i tamni, teški baršunasti zastori.