TRENDI DIZAJN

Je li ovo najmodernija slastičarnica u Zagrebu?

18.10.2012 u 15:17

Bionic
Reading

Moderno, šareno i veselo - prvo je što se pomisli pri pogledu na interijer zagrebačke slastičarnice Millennium opremljen dizajnerskim namještajem i upečatljivim detaljima

Lounge bar zagrebačke slastičarnice Millennium proteže se na 350 četvornih metara, a nastao je spajanjem nekadašnja dva stana. Iako je vrlo moderan i šaren, kroz cijeli interijer bara proteže se utjecaj prošlosti poput starih i lijepo oblikovanih kamina koji su ostavljeni kao dekorativni predmet te vrata koja su zadržana isključivo iz estetskih razloga.

Cijeli prostor u koji se dolazi staklenim dizalom opremljen je dizajnerskim namještajem, a iako je dominantna bijela boja, tu su i crveni, lila i ljubičasti detalji poput naslonjača, jastuka i zavjesa. Ubačen je i element sive boje na zidovima koja se odlično spaja s istim takvim komadima namještaja.

Osim udobnih naslonjača savršenih za opuštanje, za one koji žele osjetiti pravi ambijent slastičarnice tu su i visoke stolice za šank te modernizirane niske stolice i stolići.

Dojam prostranosti vizualno je još povećan ogledalima, a cijeli prostor djeluje privlačno i udobno poput dnevnog boravka u kojemu se možete opustiti. Na prozorima se nalaze kombinacije zavjesa i panela, zidove djelomično krase instalacije u obliku drvenih greda poslaganih u nepravilnim oblicima, iza kojih se kriju svjetiljke dajući posebnu čar.

Uz zatvoreni prostor, tu je terasa ugodno okružena zelenilom, a mudro postavljenim zrcalima uspješno je spojena s unutrašnjim dijelom čineći tako jedinstvenu i neprekinutu cjelinu.