ROMANTIČAN I UDOBAN

Je li ovaj stan pravo umjetničko djelo?

26.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ako stan može izgledati kao umjetničko djelo, onda se ovaj opasno približio toj kategoriji. Smješten u potkrovlju, romantičan i udoban, bez sumnje pruža pravi užitak življenja

Svim romantičnim i umjetničkim dušama svidjet će se ovaj stan smješten u švedskom gradu Vasastanu. Stan koji djeluje poput pravog umjetničkog djela broji 111 četvornih metara raspodijeljenih na četiri sobe.


Iako unutarnjim prostorom dominira bjelina, upotpunjen je i veselim bojama koje ukupnoj atmosferi pridodaju i radost. Pomalo rustikalna i nostalgična nota postignuta je naizgled nemarnim izgledom boje na zidovima te detaljima poput svijećnjaka i stola koji izgleda kao iz nekih starih vremena.

Centralno mjesto u stanu svakako pripada dnevnom boravku kojim pak dominira veliki kamin. Namještaj, slike i boje stvaraju atmosferu ugode i topline, ali s prizvukom umjetnosti i nekih prošlih vremena.

Kuhinja je u potpunoj suprotnosti s tim – moderna i funkcionalna predstavlja zapravo prototip urbanog stila življenja. Romantičan prizvuk ponovno se susreće u spavaćim sobama, a najviše se očituje u izboru boja i detalja. Sve u svemu, riječ je o stanu koji sam po sebi djeluje kao jedno umjetničko djelo. Pogledajte našu fotogaleriju i uvjerite se i sami.